"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer

 

Den 31. juli - 5. august: Vælg glæden - sommerkursus med yoga, meditation og natur på Samsø med Anette Meldgaard og Svend Trier

 

Den 25. august: Det åbne hjertes intelligens - aftenseminar med Richard Moss

 

Den 27. - 28 august: "Discovering and Living the Mystical Christ" - weekendkursus med Richard Moss

 

Den 26. august: "Music from the Heart of the World - meditativ koncert med Tina Malia

 

Den 24. - 25. september: Yogaens dybere dimensioner - fordybelses- og inspirationsweekend med Svend Trier

 

Den 28. december - 1. januar: Bevidsthed, stilhed og forvandling - meditations- og yogaretreat over nytår med Svend Trier og Anette Meldgaard. 

 

 

  

 

guleblomster mod himmel


Vælg glæden 
Yoga- og meditationsretreat på Samsø den 31.07. - 5.08.

Skønne sommerdage med yoga, meditation og naturoplevelser på Samsø. En lejlighed til at forny sjæl og krop og tage et kvantespring i sin udviklingsproces. Undervisere: yogalærer Anette Meldgaard og meditationslærer Svend Trier. Hurtig tilmelding tilrådes, da vi kun holder ét sommerretreat i år. Læs mere på følgende link: http://yogamo.dk/products/yoga-og-meditations-retreat-pa-samso

 

 

 

mossallernyeste

"Moment by moment we are evolving in consciousness together, Supporting one another, trusting Life". - Richard Moss

 

Det åbne hjertes intelligens

 

Aftenseminar med Dr. Richard Moss torsdag den 25. august i København. Se også omtale af weekendkursus med Richard nedenfor!

 

Vi udvikler vores bevidsthed gennem vores relationer, men ofte føler vi os ikke specielt forbundne med andre og vores bestræbelser på at skabe kontakt fører jævnligt til misforståelser og endda konflikter.
   
Når vi lever ud fra vores adskilte jeg eller ego, opdager vi sjældent, hvor meget vi har fjernet os fra vores sande bevidste Selv. Vi projicerer al vores frygt og vores domme, såvel som vores håb og beundring, over på "den anden". Vi ser ikke længere den anden som den, han eller hun virkelig er, og herved bliver ægte intimitet og forbundethed nærmest en umulighed. Vi reagerer, kommenterer og dømmer og forstyrrer derved den samhørighed og nærhed, som vi dybest set længes efter. 

    I naturen eller universet er alt indbyrdes forbundet. Der eksisterer ikke noget "jeg", kun et "vi". Det er afgørende, at vi lærer, hvorledes vi kan åbne os for denne fornemmelse af dyb forbundethed og samhørighed - "The I That Is We". Med andre ord: Hvordan kan vi leve med et åbent hjerte - også når virkeligheden ikke svarer til vores forventninger?
    Læs mere om Richard Moss nedenfor i omtalen af hans weekendkursis den 27. - 28. august. 

Aftenseminar - tid, sted og pris:
Torsdag den 25. august kl. 19 - ca. 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Pris: 230 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. august. Herefter 320 kr. 
Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

mosssplinternyt

 

"Discovering and Living the Mystical Christ"

 

Weekendkursus med Richard Moss den 27. - 28. august i København 

 

Den spirituelle lærer Richard Moss, forfatter til bl.a. Livets mandala (Borgens Forlag), vil med baggrund i sin egen dybe realisering og livserfaring tale om, hvorledes vi kan leve ud fra vores autentiske væren og samtidig være med til at gøre en forskel for andre mennesker og for den verden, vi lever i. 

       Da Richard Moss var omkring 30 år gennemgik han en radikal åndelig forvandling, traditionelt beskrevet som Selv-realisering eller en erkendelse af enheden i al eksistens. Kort tid efter læste han Thomas evangeliet, et af de såkaldte apokryfe evangelier, der ifølge flere forskere er tættere på Jesus' oprindelige budskab end de kendte evangelier fra Det Nye Testamente. Gennem læsningen af denne tekst følte Richard en intuitiv genkendelse og dyb bekræftelse af sin egen indre erfaring og spirituelle opvågnen.

       På dette weekendkursus vil Richard Moss tage sit udgangspunkt i Thomas Evangeliet og tale om den mystiske kerne i Kristus-traditionen. Hvorledes kan vi i praksis realisere vores ”indre Kristusbevidsthed” og leve Kristi budskab i vores hverdag? Kurset vil måske udfordre nogle af de traditionelle dogmer omkring Jesus' liv, men vil først og fremmest være en inspiration til at virkeliggøre den radikale Kristus-impuls til at leve i dyb tillid, kærlighed og tjeneste – uanset ens religiøse eller spirituelle tilhørsforhold. Det vil være et oplevelsesorienteret kursus, som involverer både krop og sjæl. Der vil være meditationer, bevægelse, musik og stilhed og ind imellem mulighed for dialog med Richard. 

      Det er altid en ny og frisk oplevelse at lytte til Richard Moss. Han taler spontant ud fra øjeblikket - med hjerte og med en naturlig autoritet og autenticitet. 

Tid, sted, pris og praktiske oplysninger: 

Lørdag den 27. august kl. 10 -  ca. 17.30 og søndag den 28. august kl. 10 -  ca.16 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Pris ved tilmelding/betaling inden den 15. juli:  kr. 1450. Fra den 15. juli er prisen kr. 1650. Fra den 1. august 1850 kr. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke lørdag og søndag eller du kan vælge at spise frokost ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. NB! Det anbefales at kursusdeltagerne på forhånd har læst Thomasevangeliet og medbringer bogen på kurset, omend det ikke er noget krav. Der findes en dansk version af Thomasevangeliet v/Søren Giversen, som kan købes gennem saxo.com og du kan få engelske versioner af "The Gospel According to Sct. Thomas" gennem amazon.co.uk 
Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

Tina

 

"Music from the Heart of the World"
- meditativ koncert med Tina Malia

Tina Malia er en talentfuld  og meget værdsat sanger, sangskriver og multiinstrumentalist fra USA. Hun har rødder i amerikansk folkemusik, keltisk musik, mellemøstlige rytmer og ikke mindst Indiens spirituelle melodier og sanskrit-chants (mantrasang). Hendes stemme er ren og frisk som en bjergbæk i Himalaya, og hendes smukke sange vækker anelser om en højere dimension, hvor der er fred, lys og enhed. Tina har performet sammen med bl.a. India.Arie, Bonnie Raitt, Deva Premal & Miten og Jai Uttal, og udgivet adskillige anmelderroste CD'er - bl.a. Shores of Avalon, Jaya Bhagavan, The Silent Awakening, The Lost Frontier og senest  Bridge to Vallabha. 
     Til august kommer hun tilbage til København, hvor hun sidst gav en forrygende koncert for over 10 år siden, arrangeret af Quantum Seminars. Kom og lad dig fortrylle og inspirere af hendes magiske stemme og melodier. Lyt f.eks. til denne sang: https://www.youtube.com/watch?v=-Wix2pQdT2o
Tid, sted og pris: 
Fredag den 26. august kl. 19.00 - ca. 21.30  i Øregårdssalen, Hovedbiblioteket, Ahlmanns Allé 6, Hellerup. Pris: 210 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. juli. Herefter 290 kr. Hurtig tilmelding anbefales, hvis man vil sikre sig plads!
Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

SweetSvend

"Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are". - Jason Crandell

 

Yogaens dybere dimensioner

 

Fordybelses- og inspirationsweekend med Svend Trier den 24. - 25. september i Kbh. 

 

Her i vesten præsenteres yoga ofte som en form for fysisk træning, der skal gøre kroppen smidigere og stærkere, men yoga har så meget mere at tilbyde – også når det gælder menneskers spirituelle opvågning. I denne weekend vil du blive introduceret til de fire klassiske hovedveje indenfor yoga-traditionen – dvs. Raja Yoga (meditationens vej), Karma Yoga (handlingens vej), Bhakti Yoga (hengivelsens eller hjertets vej) og Gyana Yoga (erkendelsens vej).

       Vi vil tage udgangspunkt i Yoga Sutras, den klassiske tekst om bevidsthedens yoga fra Indien, og vil udforske forskellige meditationsformer, chante mantras sammen og arbejde med selvudforskning og udvikling af den åndelige skelneevne. Ind imellem udfører vi nogle enkle fysiske yogaøvelser, så vi også får kroppen med.

       Du vil få ny inspiration og nye værktøjer, som du kan bruge i din daglige tilværelse efter kurset, og som kan fremme din spirituelle udvikling og give dig større overskud, livsglæde og inspiration i hverdagen.

Tid, sted og pris:Lørdag den 24. september fra kl. 11 -.17.00 og søndag den 25. september kl. 13.30 - 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., Kbh Ø (lige ved Østerport Station). Pris: 850 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. august. Herefter 1050 kr. Du må selv medbringe frokostmadpakke om lørdagen eller spise ude i byen i frokostpausen fra kl. ca. 13 - 14.15. Tilmelding:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

 

 

maane mellem grene

 

Bevidsthed, stilhed og forvandling

 

Nytårsretreat med meditation og yoga den 28.12.2016 - 1.01.2017.

Igen i år holder vi nytårsretreat, men denne gang på et nyt sted – det smukke og fremfyldte kursussted Højstrupgård (se www.hoejstrupgaard.dk) udenfor Helsingør. Denne retreat er en lejlighed til indre fordybelse og fornyelse gennem flere daglige meditationsperioder, finjustering af ens meditationspraksis, forskellige bevidstheds- og nærværsøvelser, dialog og yoga. Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 

      Vi har en times enkle yogaøvelser hver morgen inden morgenmad (fra 7.30 - 8.30) og fokus på meditation, bevidsthed og væren om formiddagen fra kl. 10.15 - ca. 12.30. Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture - f.eks. i den store smukke park, der går ned til Øresund - eller hvile på værelset eller i opholdsrum. Fra 15.30 - ca. 17.15 er der igen undervisning med meditation efterfulgt af 1 times yoga inden aftensmaden, som serveres kl. 18.30. Kl. 20 - ca. 21.15 runder vi dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog.  

Undervisere: meditationslærer Svend Trier og yoga-lærer Anette Meldgaard         

Samlet pris for kursus, ophold og fuld forplejning: 5600 kr. på enkeltværelse og 5000 kr. per person på dobbeltværelse. Stedet rummer kun et ganske begrænset antal dobbeltværelser med bred dobbeltseng (ikke to adskilte senge) og disse vil fortrinsvis gå til par efter først til mølle princippet. Alle værelser har bad og toilet. Fra den 1.10. stiger prisen med 450 kr. per deltager. 

Tilmelding: Mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  og tilkendegiv, om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. For endeligt at sikre din plads bedes du indbetale et non-refunderbart depositum på 1500 kr. Sidst i november måned vil du da modtage en mail med praktiske oplysninger og opkrævning af restbeløb. Ved afmelding senere end 3 uger inden kurset, vil du kun få halvdelen af det samlede beløb retur. Ved afmelding efter den 20. december gives normalt ingen tilbagebetaling. Vi tilråder hurtig tilmelding, da vores nytårsretreats sædvanlig bliver fuldt booket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling til Quantum Seminars v/Svend Trier, Bolandsvej 10, 2.tv.., 2100 København Ø. Via check eller netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl (tidligere Borgens Bogklub) og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin