"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer:

 

Den 28. december 2019 - 01.01.2020: Væren, tillid og indre overgivelse - meditations- og yogaretreat over nytår. 

Den 14.-16. februar 2020: Vælg kærligheden - aften- og weekendseminar med Richard Moss. 

 

Den 25. - 26. april 2020: Veje til højere bevidsthed - meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier

 

 

himmelbjerggården

 

Turn your attention inwards to the awake silence that you are”. - Adyashanti

 

Væren, tillid og indre overgivelse

 

4-dages nytårsretreat med meditation og yoga den 28.12.2019 - 1.01.2020. NB! Kun ganske få pladser tilbage!

 

Vores kommende nytårsretreat finder denne gang sted på Himmelbjerggården i naturskønne, fredfyldte omgivelser tæt ved Himmelbjerget og Ry. Læs mere om dette dejlige sted på www.himmelbjerggaarden.com
      Kurset er en lejlighed til indre fordybelse og fornyelse, til at give slip på det gamle år og byde det nye og ukendte velkommen. Hovedvægten vil være på meditation, bevidsthedstræning, spørgsmål-svar sessioner og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse. Selve nytårsaften mediterer vi sammen ind i det nye år. 

        Vi har en times enkle yogaøvelser (alle kan være med) hver morgen inden morgenmad (fra 7.30 - 8.30) og fokus på meditation, bevidsthed og væren om formiddagen fra kl. 10.15 - ca. 12.30. Herefter er der frokost og pause frem til kl. 15.30 - med mulighed for gåture eller hvile og afkobling på værelset eller i opholdsrum. Fra 15.30 - ca. 18.15 er der igen undervisning med meditation – afsluttende med 1 times yoga inden aftensmaden, som serveres kl. 18.30. Kl. 19.45 - ca. 21.15 runder vi dagen af med meditation, spørgsmål og svar og dialog.  

 

Undervisere: meditationslærer Svend Trier og yoga-lærer Anette Meldgaard    

Tid og sted: Check-in lørdag den 28.12. ml. kl. 17.00 – 18.00. Kl. 18.30 serveres et let aftensmåltid og vi starter med første møde kl. 19.45. Kurset slutter onsdag den 1. januar med frokost fra kl. ca. 12.30. Det foregår på Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry. 

Forplejning: Der vil være mulighed for at få både vegetarisk, vegansk eller normal kost. Normal kost vil i dette tilfælde sige fisk og fjerkræ med grønsager.

Samlet pris for kursus, ophold og fuld forplejning:  5450 kr. per person på delt dobbeltværelse. På enkeltværelse 5950 kr. ved tilmelding inden den 15. oktober. Herefter stiger prisen generelt med 550 kr. per deltager. 

Tilmelding: Mail til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og tilkendegiv, om du ønsker enkelt- eller dobbeltværelse. For endeligt at sikre din plads bedes du indbetale et non-refunderbart depositum på kr. 1500 til følgende Danske Bank konto: Reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984. Restbeløbet skal være betalt senest den 1. december. Ved afmelding senere end 2 uger inden kurset, vil du kun få halvdelen af det samlede betaling for kost og logi og kursus retur. Ved afmelding efter den 21. december gives normalt ingen tilbagebetaling. Vi tilråder hurtig tilmelding, da vores nytårsretreats sædvanligvis bliver fuldt bookede.

 

 

 

richard19

Awakening as the Aware Self is one fundamental and essential part of the journey. The other part is maturing spiritually in daily life. Here is where we learn that, ultimately, Awareness itself has little meaning until it is in service to Love.

      Love is easy to talk about and difficult to live. I am going to share with you my long journey to loving Love and the continuing, unending path of doing so with others and particularly with another. I will describe how awareness becomes in service to Love in order for us to see all the ways we become self-involved that close our hearts”.                              - Richard Moss

 

Vælg kærligheden

 

Aftenseminar og weekendkursus med Richard Moss den 14. - 16. februar 2020 i København. 

 

Vi ønsker alle kærlighed og nærhed, og alligevel er vi ofte ubevidst mestre i at lukke af for kærligheden i vores liv. Men hvorfor ikke give det bedste af os selv i enhver relation, således at hjertet får mulighed for at blomstre? Når det nu er kærlighed og samhørighed, som verden allermest har brug for.
     Invitationen til at åbne vore hjerter berør alle vore relationer, hvad enten vi lever alene eller i et parforhold. "I stedet for at 
søge kærlighed er det tid til at være kærlighed", forklarer Richard Moss. Men hvorledes ophører vi med at sabotere kærligheden? Og hvordan give slip på vores vanemæssige selvoptagethed og defensive strategier, således at selve kærligheden står i centrum snarere end ”hvad kan jeg få ud af det”? Dette er afgørende spørgsmål, som er værd at udforske i dybden.

     Når Richard Moss næste gang besøger København til februar 2020, holder han både et aftenseminar og et weekendkursus. Richard vil bl.a. fokusere på, hvorledes vi kan bevare en indre centrering og et åbent hjerte gennem livets uundgåelige forandringer og kriser. I løbet af weekendkurset vil vi arbejde med bestemte nærværs-, energi-  og kommunikationsøvelser, som giver os mulighed for at opleve en dybere samhørighed og forbundethed. Sammen vil vi søge at skabe et rum, hvor vi kan give slip på de mange krav til os selv, således at vores indre visdom og glæde får en chance for at manifestere sig.

     Richard vil på sin velkendte, nærværende måde guide deltagerne til at åbne sig for deres dybere væren eller essens. Med sin særlige energi og måde at undervise på vil han invitere os til at slippe begrænsende forestillinger og historier og derved åbne os for en langt rigere oplevelse af hinanden og af virkeligheden. 

     Richard Moss er en internationalt kendt spirituel lærer og forfatter til bl.a. "Livets mandala". Han er oprindeligt uddannet som læge, men efter en livsændrende åndelig opvågning for omtrent fyrre år siden har han arbejdet som spirituel lærer og healer og inspireret tusinder af mennesker både i Europa, USA og Sydamerika. Hans arbejde integrerer spiritualitet og dybdepsykologi og han er kendt for sit lysende nærvær og sin autenticitet. Det er altid en ny og frisk oplevelse at lytte til Richard.

 

Aftenseminar - tid, sted og pris: 

Fredag den 14. februar kl. 19.00 - ca. 21.00 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Foregår på engelsk. Richard taler et klart og tydeligt engelsk! Pris ved tilmelding/betaling inden den 15. december: 170 kr. Fra den 1. december: 270 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

Weekendkursus - tid, sted og pris:

Lørdag den 15. februar kl. 10 - 17.30 og søndag den 16. februar kl. 10 - 16 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), Kbh K. Pris: 1550 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. december.Herefter er prisen 1750 kr. Det anbefales om muligt at deltage i både aften- og weekendseminar, men er ikke noget krav. 

Der vil være en frokostpause på 1½ time begge dage i løbet af weekenden. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

SweetSvend

Veje til højere bevidsthed

Meditations- og fordybelsesweekend med Svend Trier den 25. - 26. april i København

Indenfor yoga-traditionen fremlægges der fire forskellige veje til højere bevidsthed, som i virkeligheden i komplementerer hinanden. De fire veje er meditationens vej (Raja Yoga), handlingens vej (Karma Yoga), erkendelsens eller skelnevnens vej (Gyana Yoga) og hengivelsens eller hjertets vej (Bhakti Yoga). På dette weekendseminar vil hver af de fire veje blive gennemgået, og der vil være meditationer og øvelser, som relaterer sig til de forskellige tilnærmelser. Kurset henvender sig til mennesker, som allerede har en vis erfaring med meditation, mindfulness og spirituel praksis, men som ønsker ny inspiration og gerne vil gå dybere i deres praksis.

Tid, sted og pris: Lørdag den 25. april kl. 11 -  ca. 17.30 og søndag den 26. april kl. 14 - ca. 17 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., Københavh Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 875 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. februar. Herefter 1175 kr. 

NB! Om lørdagen vil der være en frokostpause på 75 minutter fra ca. kl. 13. Man bedes selv medbringe frokostmadpakke eller spise ude i byen på et af de nærliggende spisesteder.
Tilmeldingsprocedure!

 

 

 
 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin