"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives".

Richard Moss

 

 

 

 

Kommende arrangementer

 

 

Den 10. juni: "Big Mind proces" - en aften med den amerikanske zen-lærer Genpo Roshi

 

Den 10. - 11. juni og 17. - 18. juni: Styrk dit energiflow og velbefindende - Qi Gong kurser level 1 og 2 med Sifu Pragata

 

Den 25. juli: "Kunsten at leve med et åbent hjerte i en uvis og foranderlig tid" - en aften med Richard Moss i København.

 

Den 30. juli - 4. august og den  6. - 11. august: "Bevidsthed, nærvær og samhørighed" - sommerkurser med yoga og meditation med Anette Meldgaard og Svend Trier

 

Den 19. - 20. august: Fra drama til Dharma - yoga, meditation og Big Mind-proces. En weekend med yogalærer Birgitte Gorm Hansen og meditationslærer Svend Trier

 

Den 26. - 27. august: "Hjertets visdom" - weekendseminar med Richard Moss i København

 

Den 21. - 24. september: "Deepening Presence" - retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng ved Oslo Fjord, Norge

 

 

 

genpoallernyeste

Big Mind proces med Genpo Roshi lørdag aften den 10. juni i Kbh.
Kom til en inspirerende aften med den amerikanske zenlærer Genpo Roshi, ophavsmand til Big Mind processsen - et genialt værktøj til selvudforskning og indre frigørelse, som integrerer østens zen-visdom med vestlig psykologi.
     I denne proces opnås en dybere forståelse for egoets forskellige stemmer og tendenser, og først herefter er man i stand til effektivt at transcendere det lille jeg og åbne sig for en større bevidsthed eller "Big Mind", som det hedder i zen-terminologi. Se frem til en aften med nye indsigter og aha-oplevelser. 

     Genpo Roshi er en af de mest fremtrædende vestlige zen-lærere i vor tid. Han har undervist i Zen siden 1988, og har fået udgivet flere bøger om emnet - bl.a. "The Path of the Human Being" og "Big Mind Big Heart". Hans vigtigste læremester var den japanske zen-mester Maezumi Roshi, men han har også været inspireret af og tilbragt tid med tibetansk buddhistiske lærere som f.eks. Chögyam Rinpoche og Kalu Rinpoche. Desuden har han gennem en længere årrække været elev af de to amerikanske psykoterapeuter Hal & Sidra Stone, der har udviklet "Voice Dialogue"-metoden. Genpo Roshi er kendt som en inspirerende og indsigtfuld underviser. Hans arbejde med Big Mind processen er blevet værdsat af mange fremtrædende spirituelle lærere og forfattere, heriblandt den kendte transpersonlige filosof Ken Wilber. Det er en proces, som alle spirituelt søgende eller mediterende kan have glæde af, uanset hvilken vej eller skole, man følger. 
Tid, sted og pris: Lørdag den 10. juni kl. 19 - 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården). Pris: 230 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. april. Herefter 330 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

pragataallernyeste

 

Styrk organismens naturlige energiflow

Qi Gong kurser med Pragata den 10. -11. juni (level 1) og den 17. - 18. juni (level 2)

 

Lær værktøjer og øvelser, der kan hjælpe dig til at opnå større psykisk og fysisk overskud, velvære, inspiration og en oplevelse af krop og bevidsthed som helhed. Pragata er en internationalt anerkendt Qi Gong mester, der har undervist på flere kontinenter, og de øvelser han formidler er som en form for meditation i bevægelse. Mange kursusdeltagere beretter om en betydelig reduktion i fysisk ubehag og smerte og et større energiflow i hele dagligdagen. Hvis du vil gøre noget virkelig godt for dig selv og dit eget velbefindende, så tag på kursus med Pragata. Alle kan være med, uanset alder og fysisk formåen. 

Tid, sted og pris - level 1:

Lørdag den 10. og søndag den 11. juni - begge dage fra kl. 10 - ca. 17 - i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Pris: 1550 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. april. Herefter 1750 kr. Tidligere deltagere kan få genopfrisket kurset for 1000 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

Tid, sted og pris - level 2:

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni - begge dage fra kl. 10 - ca. 17 - i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., København Ø. Lige ved Østerport Station. Pris: 1450 kr. ved tilmelding/betaling inden den 15. april. Herefter 1650 kr. Tidligere deltagere kan få genopfrisket kurset for 1000 kr. Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

yoga hjertebladet

 

"The soul always knows what to do to heal itself. The challenge is to silence the mind". – Caroline Myss

 

Bevidsthed, nærvær og samhørighed
Sommerkurser med yoga og meditation på Samsø den 30.07. - 04.08. og den 6.08. - 11.08.

 

Vi afholder igen sommerretreats i naturskønne omgivelser på Samsø til sommer. 

      Yogalærer Anette Meldgaard guider hver morgen og sidst på eftermiddagen i yoga og åndedrætsøvelser, og om formiddagen og aftenerne guider Svend Trier i meditation. Ind imellem deler vi erfaringer, får finjusteret vores meditationer og har dialog om bevidsthed, spiritualitet og menneskelig udvikling. 


     Om eftermiddagen er der god tid til at nyde Samsøs smukke natur. En af dagene er en halv fridag, hvor du kan udforske øen lidt nærmere på egen hånd eller slappe af som du har lyst til. På denne dag undervises der i i yoga om morgenen og meditation om aftenen.
    Første retreat afholdes den 30.07. - 04.08. og er fortrinsvis for mennesker, som allerede har en vis erfaring med yoga og meditation eller tidligere har deltaget på et retreat med Anette og Svend.
 Har du ingen eller kun lidt erfaring, kan du med fordel deltage på vores retreat den 06.08. - 11.08.
     Læs  mere og/eller tilmeld dig på følgende link: http://yogamo.dk/collections/yogaretreats

 

 

 

Richardsmilendeny

 

Kunsten at leve med et åbent hjerte i en uvis og foranderlig tid

Aftenseminar med Richard Moss den 25. juli i København 

 

Kom og hør den spirituelle lærer Richard Moss dele af sin visdom og sit nærvær. Vi lever i uvisse og krisefyldte tider og mange kan blive slået omkuld eller føle sig overvældet af de udfordringer, vi oplever både på det personlige og kollektive plan. Hvorledes kan vi bevare en indre centrering og et åbent hjerte gennem livets uundgåelige forandringer og kriser? Hvordan kan vi finde styrke og tillid til at møde det nye og ukendte i vores liv og verden? Dette er nogle af de spørgsmål, som Richard vil adressere denne aften. 

      Richard Moss er en internationalt kendt underviser og forfatter til bl.a. "Livets mandala". Han er oprindeligt uddannet som læge, men efter en livsændrende åndelig opvågning for omtrent fyrre år siden har han arbejdet som spirituel lærer og healer og inspireret tusinder af mennesker både i Europa, USA og Sydamerika. Hans arbejde integrerer spiritualitet og dybdepsykologi og han er kendt for sit lysende nærvær og sin autenticitet. Det er altid en ny og frisk oplevelse at lytte til Richard.  

Aftenseminar - tid, sted og pris: Tirsdag den 25. juli kl. 19 - ca. 21.30 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), København K. Pris: 230 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. maj. Herefter 320 kr. (Læs også om weekendkurset nedenfor). Richard taler et klart og tydeligt engelsk!  Klik her for tilmeldingsprocedure.

 

 

mosssplinternyt

"Når vores tænkning, vores trossystemer eller følelser har os i deres greb, er ægte forhold mennesker imellem meget vanskelige. Egoer kan være fascinerede af eller forelskede i hinanden en stund, men egoer kan ikke elske. Kun når essens møder essens, kan kærlighed trives". - Richard Moss

 

Hjertets visdom 

Weekendkursus med Richard Moss den 26. - 27. august i København 


"All you need is love", sang The Beatles. Vi ønsker alle kærlighed og nærhed, og alligevel er vi ofte mestre i at lukke af for kærligheden i vores liv. Men hvorfor ikke give det bedste af os selv i enhver relation, således at hjertet får mulighed for at blomstre? Når det nu er kærlighed og samhørighed, som verden allermest har brug for.
     Invitationen til at åbne vore hjerter berør alle vore relationer, hvadenten vi lever alene eller i et parforhold. "I stedet for at søge kærlighed er det tid til at være kærlighed", forklarer Richard Moss. Men hvorledes ophører vi med at sabotere kærligheden? Og hvordan give slip på vores vanemæssige selvoptagethed og defensive strategier? Dette er afgørende spørgsmål, som er værd at udforske i dybden.

     I løbet af dette weekendkursus vil vi udforske disse spørgsmål både på det mentale, følelsesmæssige og energimæssige niveau. Vi vil arbejde med bestemte nærværs- og kommunikationsøvelser, som giver os mulighed for at opleve en dybere samhørighed og forbundethed. Og sammen vil vi søge at skabe et rum, hvor vi kan give slip på de mange krav til os selv, således at vores indre visdom og glæde får en chance for at manifestere sig.

     Richard vil på sin velkendte nærværende måde guide deltagerne til at åbne sig for deres dybere væren eller essens. Med sin særlige energi og måde at undervise på vil han invitere os til at slippe begrænsende forestillinger og historier og derved åbne os for en langt rigere oplevelse af hinanden og af virkeligheden

Weekendkursus - tid, sted og pris: Lørdag den 26. august kl. 10 - 17.30 og søndag den 27. august kl. 10 - 16 i Phendeling, Nørregade 7B, 2.th. (i gården), Kbh K. Pris: 1550 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. maj. Herefter er prisen 1850 kr. 

Der vil være en frokostpause på 1½ time begge dage. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Richard taler er klart og tydeligt engelsk!

      Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

Svend Birgitte G

 

Fra drama til Dharma

En weekend med yoga, meditation og Big Mind proces med Birgitte Gorm Hansen og Svend Trier den 19. - 20. august

 

Kombinationen af yoga, meditation og Big Mind processen har vist sig at være et uovertruffent værktøj til indre bevidstgørelse, øget selvindsigt og opløsning af dybtliggende, ofte ubevidste mønstre og blokeringer, som hindrer den enkelte i at udfolde sit indre potentiale.

     På denne weekend vil du få et nyt perspektiv på din livssituation og dine udviklingsmuligheder, og du vil få hjælp til at tage de næste afgørende skridt på din vej.
     Desuden vil du få mulighed få at geare helt ned og opleve dyb afspænding i sind og krop og lære nye redskaber til at forfine og fordybe din egen yoga- og meditationsudøvelse i hverdagen.

Tid, sted og pris: Lørdag den 19. august fra kl. 11 – ca. 17.30 og søndag den 20. august fra kl. 11 – ca. 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., Kbh Ø. Lige ved Østerport Station. 75 minutters frokostpause hver dag. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise frokost ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Husk at medbringe egen yogamåtte. Pris: 1250 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juni. Herefter er prisen 1450 kr.

 Undervisere: Yogalærer Birgitte Gorm Hansen og meditationslærer Svend Trier, som begge har modtaget træning i Big Mind processen af den amerikanske zenlærer Genpo Roshi.

Klik her for tilmeldingsprocedure!

 

 

 

 

 

 

kim og eckhart uden hvid streg

"All the things that truly matter - beauty, love, creativity, joy, inner peace - arise from beyond the mind" - Eckhart Tolle

 

Deepening Presence - Awakening to the Timeless Dimension of Life

3-dages retreat med Eckhart Tolle og Kim Eng den 21. - 24.09.2017 ved Oslo Fjord, Norge. Early bird price inden den 15. april.

 

Det er en glæde at kunne fortælle at Eckhart Tolle og hans partner Kim Eng kommer tilbage til Skandinavien til september for at lede et 3-dages retreat på Oslofjord Konferencecenter et par timer udenfor Oslo i dejlige omgivelser lige ved fjorden. Dette er en unik lejlighed til at åbne sig for nuets kraft og give sig selv lov til bare at være og samtidig opleve Eckhart Tolle live, når han deler af sin visdom og humor og sit specielle nærvær. Desuden vil hans partner Kim Eng lede sessions, bl.a. med yoga, tai chi og bevægelse - et særligt program hun kalder "Presence Through Movement". Ind imellem vil der også være tid til at vandre i de skønne og fredfyldte omgivelser ved Oslo Fjord. 
Tilmelding/nærmere information: Denne retreat organiseres som et fælles projekt af Visjon Magazine, Norge, Quantum Seminars, Danmark, og Spread the Word, Sverige. Der bliver ingen arrangementer med Eckhart Tolle i Danmark i år. Du kan tilmelde dig kurset og finde detaljeret information på fl. hjemmeside: www.eckharttollenorway.com  Hurtig tilmelding tilrådes! 

 

 

 

 

 

 

Generel tilmeldingsprocedure – gælder for alle arrangementer,  medmindre andet er anført under omtalen.  Læs venligst omhyggeligt!
 
Tilmelding/betaling via netbankoverførsel til Danske Bank reg.nr. 4001 og kontonummer 16633984 eller på gironummer 16633984 ved benyttelse af giroindbetalingskort på postkontor.
Husk at angive navn(e) og email-adresse sammen med overførsel/betaling, så vi kan maile dig bekræftelse/kvittering (send venligst ikke disse oplysninger separat per e-mail - vi tager ikke imod tilmeldinger per telefon eller e-mail). Angiv desuden dato(er) for de seminarer, som du ønsker at deltage i.
For medl. af bogklubben Psyke & Sjæl:
Hvis du er medlem af bogklubben Psyke & Sjæl og tilmelder dig et seminar med rabat (gælder kun enkelte arrangementer, som også annonceres i bogklubbens blad), anføres også medlemsnummer. Der gives normalt kun én billet til rabatpris per medlem.
Betalinger fra udlandet:
Ved betaling fra udlandet – herunder også fra de øvrige skandinaviske lande: Tilføj et gebyr på 50 kr. og benyt: swift code: DABADKKK og IBAN nummer: DK6230000016633984.
Udsending af bekræftelse/billet:
Vi tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Vi reserverer plads, så snart vi har modtaget tilmelding/ betaling, men bekræftelse/adgangsbevis mailes normalt først ud fra ca. 2-3 uger før seminaret. For at vi kan maile dig bekræftelse, er det naturligvis afgørende, at du husker at angive din email-adresse i meddelelse sammen med din overførsel/betaling.
Afmeldingsregler:
Betaling for aftenarrangementer refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-seminar og andre kurser - herunder meditationskurser og - grupper - refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr. Ved afmelding indenfor 3 uger før seminar/kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et seminar/kursus, eller hvis man undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten. 
Hvis Quantum Seminars aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter Quantum Seminars dog kun for det beløb, du har indbetalt til os.
 
Tilmeldin