Retreats

”Meditation er den mest direkte måde at nærme sig et spirituelt liv på…det er det øjeblik i vores daglige tilværelse, hvor vi ikke er orienterede mod det materielle – sjælen der bliver bevidst om sig selv, fri for det materielles begrænsninger”.

Vivekananda

Meditationsretreats – stilhed og væren

Fra tid til anden afholdes meditationsretreats, hvor du kan tage nogle dage væk hjemmefra og fokusere på indre fordybelse og selvrefleksion, stilhed og hvile. F.eks. er der hvert år et 4-dages nytårsretreat fra 28. december - 1. januar, og hver sommer holdes der yoga- og meditationsretreats med Svend Trier og Anette Meldgaard på Samsø over 5 dage i juli og igen begyndelsen af august. Nærmere information om sommerkurser finder du her på hjemmesiden under Kurser og arrangementer.
      På disse kurser vil der være fokus på meditation og nærværsstræning og andre bevidsthedsøvelser. Der er yoga- og åndedætsøvelser som afveksling til meditationerne. Desuden vil der være drøftelse af erfaringer og dialog omkring bevidsthedens udfoldelse.

Der vil også være tid til at vandre i naturen eller bare hvile sig på værelset. Der bliver serveret sund og nærende vegetarisk eller vegansk kost. 

Disse retreats er en lejlighed til at forny sjæl og krop og forfine og fordybe sin meditationspraksis. Du vil vende hjem til dagligdagen med større klarhed, energi og glæde.